Noutati

Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Pentru vizualizarea rezultatului vă rugăm să consultați fișierul atașat.
Institutul de Cercetare a Calității Vieții din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de contabil șef. Vă rugăm să...
Joi, 10 mai, ora 11:00, sala 2374, vom organiza o dezbatere pe marginea noii cărți a lui Norbert Petrovici ”Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc”, apărută în...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultatele finale după contestații.
Vă invităm să fiți parte a unui sondaj adresat celor care lucrează și de acasă. Vă rugăm să completați un scurt chestionar (17 minute) și să ne trimiteți o fotografie (sau mai multe) înfățișând...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. *NOU: Erata anunt rezultate finale CS II. Va rugam sa consultați fișierul atașat.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. Calendarul desfășurării concursului este următorul: 1 post cercetător științific, 3 posturi cercetător știintific III, 2 posturi...

Utilizator

Catalin Zamfir si Elena Zamfir - Doctor Honoris Causa la Universitatea „Constantin Brancusi” din Targu Jiu

Catalin Zamfir si Elena Zamfir

completeaza seria decernarilor titlului de Doctor Honoris Causa

cu distinctia care le-a fost acordata de Universitatea „Constantin Brancusi”

 

Universitatea „Constantin Brancusi” (UCB) din Targu Jiu a acordat vineri, 6 iunie, titlul de Doctor Honoris Causa reputatilor cercetatori ai Institutului de Cercetare a Calitatii Vietii din cadrul Academiei Romane, Catalin Zamfir si Elena Zamfir.

 

In acest context, Senatul Universitatii „Constantin Brancusi” din Targu-Jiu a avut deosebita onoare de a acorda cea mai inalta distinctie, recunoscand, astfel, remarcabilele contributii ale celor doua personalitati la dezvoltarea sociologiei in spatiul romanesc si intreaga activitate prodigioasa a celor doi profesori universitari.

 

Aceasta distinctie se adauga altor numeroase premii nationale si internationale si completeaza o deosebita serie a decernarii titlului de Doctor Honoris Causa. 

Domnul Profesor Universitar Doctor Catalin Zamfir, membru corespondent al Academiei Romane, este Doctor Honoris Causa al patru universitati: Universitatea de Vest din Timisoara, Universitatea Oradea, Universitatea Andrei saguna Constanta, Universitatea din Craiova, iar acum si al Universitatii „Constantin Brancusi” (UCB) din Targu Jiu.

Doamna Profesor Universitar Doctor Elena Zamfir este Doctor Honoris Causa al Universitatii din Oradea, Universitatii de Vest Timisoara, Universitatii Andrei Saguna Constanta, Universitatii de Stat Craiova si a primit Medalia de aur si Certificatul Senatului din partea Universitatii Petrosani si Universitatii „Vasile Goldis” Arad.  

 

Expertiza
Expertiza
Expertiza
Cele mai descarcate
materiale de pe site
Expertiza
Publicistica sociologica
romaneasca dupa 1944
Expertiza
Biblioteca sociologica
virtuala