Noutati

Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Pentru vizualizarea rezultatului vă rugăm să consultați fișierul atașat.
Institutul de Cercetare a Calității Vieții din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de contabil șef. Vă rugăm să...
Joi, 10 mai, ora 11:00, sala 2374, vom organiza o dezbatere pe marginea noii cărți a lui Norbert Petrovici ”Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc”, apărută în...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultatele finale după contestații.
Vă invităm să fiți parte a unui sondaj adresat celor care lucrează și de acasă. Vă rugăm să completați un scurt chestionar (17 minute) și să ne trimiteți o fotografie (sau mai multe) înfățișând...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. *NOU: Erata anunt rezultate finale CS II. Va rugam sa consultați fișierul atașat.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. Calendarul desfășurării concursului este următorul: 1 post cercetător științific, 3 posturi cercetător știintific III, 2 posturi...

Utilizator

Delegatie din Statele Unite ale Americii, la Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii

Sociologia şi cercetarea calităţii vieţii pot fi regăsite în orice domeniu profesional şi ştiinţific, iar acest lucru se reflectă în interesul permanent  al Institutului de Cercetare a Calităţii Vieţii de a interacţiona şi de a colabora cu profesionişti de vârf, atât din ţară cât şi din străinătate. În ziua de Marţi, 4 Iunie 2013, ICCV a avut onoarea de a primi o delegaţie venită din oraşul american Akron, statul Ohio. Delegaţia a fost formată din:

Prof. Dr. Ted Curtis, Preşedinte AIA & Associates  Architectural & Construction Consultant şi Vice Preşedinte pentru Planificarea Capitalului şi Managementul Facilităţilor, în cadrul Universităţii Akron. Prof. Dr. Ted Curtis, căruia i s-a decernat titlul de Doctor Honoris Causa în cadrul unei ceremonii universitare pe data de 5 iunie 2013, a fost invitat de Universitatea de Arhitectura din Bucureşti. Au fost prezenți la Universitatea de Arhitectură din București, la decernarea titlului de Doctor Honoris Causa, Ministrul Delegat al Cercetării și Învățământului Superior - Prof. Mihnea Costoiu, Ministrul Afacerilor Externe - Prof. Titus Corlățean, şi Vicepreşedintele Senatului - Prof. Petru Filip.

Apostolos N. Thomarios – Preşedinte The Apostolos Group Ltd., o companie de renume mondial în domeniul restaurării şi construcţiilor, printre ai cărei clienţi se numără nume prestigioase precum NASA, Smithsonian Institution, United Airlines şi nu numai.

Dr. Andrew Thomas, Profesor Asociat de Marketing şi Relaţii Economice Internaţionale la Universitatea Akron şi Editor Şef al Journal of International Transportation Security.

Unii dintre membrii delegaţiei, aflându-se la prima vizită în România, au remarcat profesionalismul de care dă dovadă Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii, importanţa temelor abordate în cercetare, precum şi foarte buna colaborare între cercetătorii din diferite generaţii care profesează în cadrul ICCV. Şi, nu în ultimul rând, Ted Curtis, ca un arhitect desăvârșit, a subliniat foarte bine impactul mediului arhitectural pentru creșterea calității vieții, dar şi  pentru satisfacția noastră cu viața, amintindu-şi de cuvintele unui profesor al Universitâţii Harvard: „Construim cărări pe care urmaşii noştri să poată merge”. Indiferent de cariera pe care o alegem, important este ceea ce lăsăm în urmă, pentru  generaţiile viitoare. 

Expertiza
Expertiza
Expertiza
Cele mai descarcate
materiale de pe site
Expertiza
Publicistica sociologica
romaneasca dupa 1944
Expertiza
Biblioteca sociologica
virtuala