Noutati

Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Pentru vizualizarea rezultatului vă rugăm să consultați fișierul atașat.
Institutul de Cercetare a Calității Vieții din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de contabil șef. Vă rugăm să...
Joi, 10 mai, ora 11:00, sala 2374, vom organiza o dezbatere pe marginea noii cărți a lui Norbert Petrovici ”Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc”, apărută în...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultatele finale după contestații.
Vă invităm să fiți parte a unui sondaj adresat celor care lucrează și de acasă. Vă rugăm să completați un scurt chestionar (17 minute) și să ne trimiteți o fotografie (sau mai multe) înfățișând...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. *NOU: Erata anunt rezultate finale CS II. Va rugam sa consultați fișierul atașat.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. Calendarul desfășurării concursului este următorul: 1 post cercetător științific, 3 posturi cercetător știintific III, 2 posturi...

Utilizator

Metodologie privind organizarea si desfasurarea concursului de selectie la studii de doctorat si postdoctorat in cadrul proiectului ID 141086 „Pluri si interdisciplinaritate in programe doctorale si post-doctorale”

(Metodologia si Anexele aferente pot fi consultate descarcand fisierele Acrobat Reader (.pdf) de mai jos sau dand click AICI)

METODOLOGIE

PRIVIND ORGANIZAREA SI DESFASURAREA CONCURSULUI DE SELECTIE LA STUDII DE DOCTORAT SI POSTDOCTORAT IN CADRUL PROIECTULUI ID-141086 „PLURI- SI INTERDISCIPLINARITATE IN PROGRAME DOCTORALE SI POST-DOCTORALE”

 

Organizarea si desfaşurarea concursului de selectie la studii de doctorat si postdoctorat in cadrul proiectului POSDRU ID-141086 „Pluri- si interdisciplinaritate in programe doctorale si post-doctorale” au la baza prevederile Legii educatiei nationale nr. 1/2011, cu modificarile si completarile ulterioare si Hotararii Guvernului nr. 681/2011 privind Codul studiilor universitare de doctorat si cu prevederile POSDRU si asumate in contractul de finantare.

 

1) În acest program, cu deschidere pluri-disciplinara, se pot inscrie candidati din toate domeniile universitare, cu proiecte doctorale / post-doctorale care sa includa o componenta sociala.

2) Numarul de burse doctorale este de 105 (1800 RON/luna), iar cele post-doctorale de 40 (3700 RON/luna). Bursele se vor acorda 16 luni, incepand cu iunie 2014. Proiectul prevede si acordarea de pana la 30 premii.

3) ICCV, in calitate de beneficiar, coordoneaza intregul concurs de selectie.

 

...

 

(Metodologia si Anexele aferente pot fi consultate descarcand fisierele Acrobat Reader (.pdf) de mai jos sau dand click AICI)

Expertiza
Expertiza
Expertiza
Cele mai descarcate
materiale de pe site
Expertiza
Publicistica sociologica
romaneasca dupa 1944
Expertiza
Biblioteca sociologica
virtuala