Noutati

Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Pentru vizualizarea rezultatului vă rugăm să consultați fișierul atașat.
Institutul de Cercetare a Calității Vieții din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de contabil șef. Vă rugăm să...
Joi, 10 mai, ora 11:00, sala 2374, vom organiza o dezbatere pe marginea noii cărți a lui Norbert Petrovici ”Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc”, apărută în...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultatele finale după contestații.
Vă invităm să fiți parte a unui sondaj adresat celor care lucrează și de acasă. Vă rugăm să completați un scurt chestionar (17 minute) și să ne trimiteți o fotografie (sau mai multe) înfățișând...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. *NOU: Erata anunt rezultate finale CS II. Va rugam sa consultați fișierul atașat.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. Calendarul desfășurării concursului este următorul: 1 post cercetător științific, 3 posturi cercetător știintific III, 2 posturi...

Utilizator

Administrative

ÎNSCRIEREA LUCRĂRILOR

Cei care doresc să se înscrie cu prezentări sunt rugaţi să contacteze moderatorul/moderatorii sesiunii respective, trimiţând un rezumat de maxim 250 de cuvinte, până pe data de 1 septembrie 2011.

Moderatorii fiecărei sesiuni urmează a decide asupra lucrărilor acceptate pentru prezentare orală şi asupra celor ce pot fi prezentate ca poster, programul final al conferinţei urmând a fi anunţat în 7 septembrie 2011.

 

------

 

TAXA DE PARTICIPARE

Taxa de participare asigură şi condiţionează accesul la conferinţă şi primirea mapei cu lucrări. Taxa include consumaţia furnizată în timpul pauzelor de cafea, meselor de prânz și a cinei festive. Vă rugăm să prezentaţi dovada plăţii taxei în momentul înscrierii.

Valoarea taxei este de: 100 RON/  50 RON pentru doctoranzi, masteranzi și studenți 

Nu există un termen limită de plată a taxei: se poate plăti în contul ASR (detalii mai jos), dar și în dimineața conferinței.

Taxa de participare la Conferinţă poate fi achitată în contul:
Asociaţia Română de Sociologie
BRD - Agenţia Piaţa Romană
Adresa: Bd. Magheru nr. 35, Bucureşti
Cont lei: RO53BRDE410SV41057884100
Vă rugăm să specificaţi la depunere "taxă participare conferinţă".

 

------

 

CAZARE

Cazare gratuită. Întrucât numărul de locuri disponibile este limitat, persoanele care doresc un loc de cazare sunt rugate să contacteze organizatorii până la data de 1 septembrie.

 

------

 

Informaţii referitoare la eveniment sunt disponibile pe paginile electronice  ICCV (www.iccv.ro) şi ARS (http://www.arsociologie.ro/).

 

------

 

CONTACT

conferintaiccv2011@yahoo.ro

Expertiza
Expertiza
Expertiza
Cele mai descarcate
materiale de pe site
Expertiza
Publicistica sociologica
romaneasca dupa 1944
Expertiza
Biblioteca sociologica
virtuala