Noutati

Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Pentru vizualizarea rezultatului vă rugăm să consultați fișierul atașat.
Institutul de Cercetare a Calității Vieții din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de contabil șef. Vă rugăm să...
Joi, 10 mai, ora 11:00, sala 2374, vom organiza o dezbatere pe marginea noii cărți a lui Norbert Petrovici ”Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc”, apărută în...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultatele finale după contestații.
Vă invităm să fiți parte a unui sondaj adresat celor care lucrează și de acasă. Vă rugăm să completați un scurt chestionar (17 minute) și să ne trimiteți o fotografie (sau mai multe) înfățișând...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. *NOU: Erata anunt rezultate finale CS II. Va rugam sa consultați fișierul atașat.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. Calendarul desfășurării concursului este următorul: 1 post cercetător științific, 3 posturi cercetător știintific III, 2 posturi...

Utilizator

August 2010

Sistemul de asigurări de pensii în România în perioada de tranziţie: probleme majore şi soluţii.

Tip: 
Cărţi
Anul aparitiei: 
2004
Editura: 
Institutul European din România, Bucureşti, 2004

Autori din afara ICCV:
Marian Preda (coord.)
Vlad Grigoraș

Quality of Life

Tip: 
Cărţi
Anul aparitiei: 
2004
Autor: 
Editura: 
Bucureşti: Expert

This book contains a selection of texts from the book "Calitatea vieţii în România" (Quality of Life in Romania) published by Expert Publishing House in 2002. We consider a social-human array of problems of general interest and specific at the same time to each of us. In fact, the quality of life can be identified in the everyday life, each of us has his/her own experience of life, which remains unknown to the others without a proper scientific investigation.

Parteneri

Institutul de Cercetare a Calităţii Vieţii şi-a constituit o tradiţie de colaborare cu instituţii româneşti şi internaţionale. Facultatea de Sociologie şi Asistenţă Socială a Universităţii din Bucureşti este unul dintre cei mai vechi din parteneri ai Institutului în derularea de programe de cercetare şi în organizarea de evenimente ştiinţifice.

Internship

Dacă ești student, tânăr masterand sau doctorand în științe sociale, ICCV poate fi partenerul tău pentru a efectua un stagiu modern de cercetare în proiecte derulate împreună cu organizațiile internaționale, Comisia Europeană, Guvernul României și instituțiile afiliate sau cu organizații cu experiență din sectorul neguvernamental sau din domeniul privat.

Trimite un CV în format Europass și o scrisoare de intenție către noi pe adresa iccv@iccv.ro, specificând domeniul de interes.

Marin Monica

Fotografie: 
Adresa de email: 
ancamonicatoba [at] yahoo.com
monica_marin.jpg

Stanescu Iulian

Adresa de email: 
stanescu.iccv@gmail.com
Prezentare personala: 
Iulian Stănescu este cercetător ştiinţific în cadrul ICCV din anul 2007. A primit titlul de doctor în sociologie în anul 2011 la Universitatea de Vest din Timişoara. Activitatea sa de cercetare este structurată pe două direcţii principale: politicile sociale şi incluziune socială, respectiv funcţionarea puterii politice în capitalismul românesc. Proiectele sale în lucru includ studii de istorie socială dedicate centenarului Marii Unirii din 1918. Este autor sau co-autor la peste 25 de studii publicate în jurnale ştiinţifice şi volume colective. În anul 2016 a primit premiul „Dimitrie Gusti” al Academiei Române pentru cartea "Puterea politică în România: de la comunism la noul capitalism".
Domenii de specializare: 
politici sociale, sociologie politica.
Publicatii: 
Mai jos puteţi descărca gratuit cartea "Puterea politică în România. De la comunism la noul capitalism" (Bucureşti: Pro Universitaria, 2014).
Lista completa de publicatii: 

Petrescu Claudia

Fotografie: 
Adresa de email: 
claucaraiman@yahoo.com

Mihalache Florentin Flavius

Fotografie: 
Adresa de email: 
fmihalache@iccv.ro

Glavan Eugen

Fotografie: 
Adresa de email: 
eugen@iccv.ro
Pagina web: 
www.sociologic.ro
Prezentare personala: 
Eugen Glăvan este cercetător în cadrul Institutului de Cercetare a Calității Vieții, Academia Română.
Domenii de specializare: 
Sociologie vizuală, Sociologie rurală
eugen_glavan.jpg

Negut Adriana

Fotografie: 
Adresa de email: 
adriana.negut [at] iccv.ro
adriana_negut.jpg
Expertiza
Expertiza
Expertiza
Cele mai descarcate
materiale de pe site
Expertiza
Publicistica sociologica
romaneasca dupa 1944
Expertiza
Biblioteca sociologica
virtuala