Noutati

Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Vă rugăm să consultați documentul atașat.
Pentru vizualizarea rezultatului vă rugăm să consultați fișierul atașat.
Institutul de Cercetare a Calității Vieții din București organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante de contabil șef. Vă rugăm să...
Joi, 10 mai, ora 11:00, sala 2374, vom organiza o dezbatere pe marginea noii cărți a lui Norbert Petrovici ”Zona urbană. O economie politică a socialismului românesc”, apărută în...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultatele finale după contestații.
Vă invităm să fiți parte a unui sondaj adresat celor care lucrează și de acasă. Vă rugăm să completați un scurt chestionar (17 minute) și să ne trimiteți o fotografie (sau mai multe) înfățișând...
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. *NOU: Erata anunt rezultate finale CS II. Va rugam sa consultați fișierul atașat.
Vă rugăm să consultați documentele atașate pentru rezultate. Calendarul desfășurării concursului este următorul: 1 post cercetător științific, 3 posturi cercetător știintific III, 2 posturi...

Utilizator

Strategie a politicii sociale: Romania 2013-2020 (Invitatie la dezbatere)

 

Stimati colegi,


Cred ca este de datoria noastra, a specialistilor, sa ne aducem contributia la cristalizarea directiilor si optiunilor de politica sociala In perioada dificila cu care Romania se confrunta.

Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, cum este firesc, si-a manifestat interesul pentru a obtine contributia specialistilor.

ICCV, In ultimele luni, a organizat mai multe discutii pe aceasta tema si rezultatul acestora este cuprins In Schita Strategiei de politica sociala: Romania 2013-2020pe care o supunem unei discutii publice.  

Suntem convinsi ca aceasta dezbatere va contribui la clarificarea directiilor si optiunilor politicii noastre sociale.

Strategia este postata pe situl ICCV si In Revista on line Inovatia socialaIn spatiul dedicat de aceasta revista dezbaterii Strategiei vom publica contributiile/ punctele dumneavoastra de vedere.

Ii invitam sa participe pe toti cei interesati: colegi din institutele de cercetare ale Academiei, colegi de la universitati, membri ai Parlamentului, lideri politici, specialisti din administratia publica, sindicalisti, toti cei interesati de soarta Romaniei.  

Prof. Dr. Catalin Zamfir

Director Institutul de Cercetare a Calitatii Vietii


Expertiza
Expertiza
Expertiza
Cele mai descarcate
materiale de pe site
Expertiza
Publicistica sociologica
romaneasca dupa 1944
Expertiza
Biblioteca sociologica
virtuala